У рамках відзначення Дня Європи та з метою поглиблення знань учнів, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз у Балаклійському ліцеї організовано ...

У рамках відзначення Дня Європи та з метою поглиблення знань учнів, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз уБалаклійському ліцеїорганізовано інформаційно-тематичні полички, віртуальні бібліогіди, літературні подорожіта багато іншого.

День Європи — це свято Європейського Союзу. Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. Серед учнів 11-х та 10-х класів відбулися презентації учнівських проектів «Магія далеких країн», «Віртуальні подорожі до країн Європи», під час яких ліцеїсти дізналися про географічне положення країн, історію, національні та культурні традиції багатьох країн.

ДеньЄвропи–цеособливийдень.Для українцівчудовийпривідвкотрезасвідчитипрагненняжитивмирітазлагоді,будуватисвоємайбутнєвколікраїноб’єднаноїЄвропи.Валерія Самойлик разом з мамоюОксаною долучилися до марафону «Музика нас єднає».

/Files/images/є07 - копия.jpg/Files/images/є10.jpg/Files/images/є50.jpg/Files/images/є3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 33